Jäsenesittelyt

Tutustu meihin! Ota rohkeasti yhteyttä ryhmätaideterapeuttiin:

TIINA BUTTER / tiinabutter@gmail.com

ryhmätaideterapeutti
TaM, YAMK kuvataiteilija
TATAMURI®-menetelmän kehittäjä

Ryhmätaideterapeutit ry:n varapuheenjohtaja (2023-24)

Erityisosaamistani on muistisairaiden ja heidän omaistensa kanssa työskentely, vuorovaikutuksen mahdollistaminen ja rikastaminen taidelähtöisesti. Tutustu TEDx-puheeseeni sekä artikkeliin TATAMURI®-menetelmän sovelluksesta.

Työyhteisöissä toteutan taidelähtöisiä ’Työnilo ja onnistuminen’ työpajoja hyvinvoinnin tueksi. Työskentelyni kulmakiviä ovat vuorovaikutus, avoimuus ja läsnäolo.

SANNA HALLÉN / sanna.hallen(a)hevosenkenka.fi

Ryhmätaideterapeutit ry:n puheenjohtaja (2023-24)

www.tusculumhevosenkenka.fi

MAIJU MULTANEN / maiju(a)viisasviiva.fi

ryhmätaideterapeutti
erityisopettaja
Ryhmätaideterapeutit ry:n sihteeri (2023-24)
Muut jäsenyydet: EFAT

viisasviiva.fi

Intohimoni on tutkia ja kehittää taiteen hyvinvointia edistäviä menetelmiä erityisesti kasvatuksen ja koulutuksen alalla. Minulle taideterapiassa on kyse prosessista, jossa omien kehotunteiden viisaus, intuition voima ja taidetyöskentely valjastetaan hyvinvoinnin, kehittymisen ja paranemisen tueksi. Olen lisäkouluttautunut opiskelemalla sensomotorista taideterapiaa.

Aikuisasiakkaiden lisäksi teen töitä lasten ja nuorten oppimisen ja hyvinvoinnin parissa. Työskentelytilani ovat Porvoossa ja Espoon Matinkylässä. Olen myös kirjoittanut kaksi kirjaa taideterapeuttisien menetelmien käytöstä kouluympäristöstä: Luokanvirittäjä (2021)
Ryhmänluotsaaja (ilmestyy keväällä 2024)

JENNI LEHMONEN / jenni.lehmonen(a)gmail.com

ryhmätaideterapeutti
luokanopettaja ja kuvataideopettaja (TaM)
Ryhmätaideterapeutit ry:n varainhoitaja ja nettisivujen ylläpitäjä (2023-24)
Muut jäsenyydet: EFAT

Erityisalaani ovat taideterapeuttiset menetelmät kasvatuksen ja koulutuksen alalla sekä sosiaalialalla lastensuojelun kontekstissa. Toimin niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa. Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti traumatietoiset yhteisöt, lasten ja nuorten vireystilan säätely sekä kulttuurien välisen kasvun kysymykset.

Olen toiminut vierailevana luennoitsijana ja työpajanvetäjänä erilaisissa työyhteisöissä ja koulutuskonteksteissa (mm. Aalto Pro).

RIITTA TÜRKMEN / riitta.turkmen(a)gmail.com

ryhmätaideterapeutti
sosionomi – diakoni (AMK)

Työkokemukseeni kuuluu kaiken ikäisiä asiakasryhmiä. Tällä hetkellä toimin seurakunnassa ja kohtaan ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Viimeaikaisina työkokemuksina on pidempiaikaisemmat sosiaalisen kuntoutuksen ryhmät yhteistyössä aikuissosiaalityön kanssa.

Heittäytymällä luovaan prosessiin ja leikkiin ikään katsomatta, voimme tulla tutuksi itsemme, menneisyyden tai unelmiemme kanssa ja löytää itsestämme todellisen ystävän.

PIRKKO VARTIO / pirkko.vartio(a)gmail.com

ryhmätaideterapeutti, kuvataiteen- ja käsityönopettaja

Toteutan taideterapiaryhmiä Pirkanmaan syöpäyhdistykselle.

MILJA UTUNEN / milja.utunen(a)gmail.com

ryhmätaideterapeutti
kuvataideopettaja (TaM)

Tällä hetkellä työskentelen taidepedagogina päiväkodissa ja olen osa Muistomuokkaamo-työryhmää. Minua inspiroivat vaihtelevat ja kokeilevat työskentelymateriaalit, monitaiteisuus ja leikki.